Flowside - yoga og kropsterapi
Hvad andre siger

HVAD SIGER ANDRE?

Nogle af mine kursister og klienter har været så søde at skrive et par linjer om deres oplevelse med enten yoga eller kropsterapi hos mig. Det er altid en kæmpe gave for mig at få jeres feedback! Samtidigt kan det være en inspiration for dig, som overvejer at booke en tid på briksen eller prøve yoga for første gang. Jeg er meget taknemmelig for alle jeres tilbagemeldinger!

Sandras yogahold er en super kombination af nærvær, kontakt til kroppen og en omsorgsfuld tone i forhold til både den enkelte deltager og stemningen på holdet. Yogaklasserne er et øjebliks fokus på tilstanden i både krop og sind, der giver fornyet energi og kærlighed til at gå ud i verden igen med kontakt til sig selv og mødet med andre.

Katrine, deltager på Mindful Yoga hold

Yoga med Sandra er selvomsorg på højeste niveau. For Sandra er super dygtig, har et dejligt nærvær og et særdeles behageligt væsen. Man smiler derfor lidt ekstra, efter yoga med Sandra.

Heidi, deltager på Mindful Yoga hold

At gå til yoga hos Sandra er styrkende, inspirerende og livgivende. Det gør både krop og sjæl godt og ændrer din uge. Det er at falde ned på et trygt sted og rejse sig oplivet. Sandra går med dig hele vejen, giver muligheder og hjælper dig til at finde dig bedre til rette med din krop. Hun har en dyb forståelse for kroppen og hendes guidance ind i vejrtrækningen er noget du tager med dig ud igen.

Louise Højlund, sognepræst, deltager på Blid Yoga hold

Sandra er en rigtig dygtig og meget varm og charmerende yogaunderviser.

Sanne Lind, Regnbuefabrikken, deltager på Mindful Yoga hold

Kære Sandra, det var et kæmpe held, at jeg fik plads på dit hold. For ingen anden yogalærer har givet mig så effektive oplevelser. Det er ikke så meget øvelserne, for dem kender jeg fra andre. Men jeg oplever dem på en mere virkningsfuld måde in den specielle atmosfære, der opstår under din undervisning. Måske er det din stemme, måske din ro, måske noget helt andet - uanset hvad, så foregår vores yoga i en dyb og intens stilhed, som er givende ikke bare for fysikken, men også for sindet. Tak!

Lise, deltager på Senior Yoga hold

Min erfaring med kropsterapeutiske behandlinger hos Sandra har været bemærkelsesværdige og givet mig afgørende tro på at kunne genfinde balance mellem krop og sind. Jeg giver mine bedste anbefalinger, Sandra gør det det let at udfordre det svære.

Sine, klient til kropsterapeutisk forløb

Tusind tak for at give mig en virkelig dejlig time på briksen. Jeg mærker mere kontakt til min krop og jeg mærker at den er faldet mere til ro. Tak for din ro, dit nærvær og din blide kontakt - det gjorde det muligt for mig at slappe af.

Det blev endnu tydeligere for mig på briksen, at min krops reaktion på den langvarige belastning er, at den er låst og har svært ved at give slip - det var betydningsfuldt at få kontakt til, ligesom det var befriende at mærke, at der kunne skabes lidt kontakt og bevægelse, særligt dejligt med de roterende bevægelser i skuldrene.


Mette, klient til kropsterapi

Kære Sandra, det er altid en fornøjelse, at komme til yogatime hos dig. Du er altid veloplagt, smilende, positiv og meget empatisk. Dit program er altid varieret og alsidigt med gode og effektive øvelser.

Vi føler os mere smidige og afspændte i perioder med ugentlig yoga end de tidspunkter på året, hvor vi må undvære din indsats.

Karen og Gert, deltagere på Senior Yoga hold

Jeg har været til Restorativ yoga hos Sandra og jeg nød det virkelig! Hun var god til at skabe et trygt og afslappet space, selvom jeg ikke havde prøvet det før. Rummet var smukt, da jeg trådte ind med dæmpet belysning, stearinlys og blomster. Undervejs i workshoppen kom Sandra rundt hver gang og hjalp os ind i de meget behagelige og afslappende stillinger, og mit nervesystem trådte fuldstændig ud af "kæmp og flygt" og ind i en ro og balance. Jeg skal helt sikkert med en anden gang ❤️

Stefanie Furrer Vinther

Sandras yoga undervisning er super god. Hun er indfølende og meget rolig i sin instruktion. Hun skal have mine varmeste anbefalinger.

Jytte Hammer Hansen

Jeg har haft Sandra som yogalærer i Brabrand Gymnastikforening nogle år. Desværre stoppede hun, men heldigvis kan jeg nu gå til Restorativ yoga hos hende engang i mellem. Hun lærte mig,
hvad yoga kan give mig - med sit dejlige væsen og tilgangen til yoga. Som stressramt og nu pensionist vil jeg blot sige: Tak Sandra!


Britta

Jeg nyder meget og har stor glæde af at lave yoga. Noget af det vigtigste for mig er underviseren. Sandra lever til fulde op til mine krav til en super underviser. Hendes yogaundervisning giver mig så meget godt for både krop og sjæl🙏❤️

Birgitte Pilegaard Heissel, pædagog & børneyogainstruktør